KUUL

Vi gør en forskel

Ultraløb, motion og velgørenhed i forening

KUUL ændrer retning

I KUUL har vi nu arbejdet i mere end 10 år for at hjælpe hjertebørn i Danmark. Det vil vi fortsætte med at gøre. Vi var foregangsmænd i landet omkring det at koble sport, sponsorer og velgørenhed sammen, hvilket vi er stolte af. Vores samlede donation har rundet halvanden million kroner.

Shit Happens

Henover det seneste år har vi været udfordret af hændelser udenfor vores kontrol. Henrik har været skadet i 6 måneder, og Gert har fået en alvorlig kronisk sygdom. Det giver anledning til refleksion. Gennem de 10 år der er gået har vi afholdt adskillige events, hvor vi har oplevet en fantastisk opbakning – Samlet har vi udleveret små 5.000 løbetrøjer. Vi har motiveret mange til motion, og inspireret flere til at se lysere på tilværelsen med vores positive tankeflyttere. Når vi har afholdt vores events, så har vi selv og vores familier stået for 99 procent af de mange opgaver, der ligger i at invitere på natløb med varm kakao, have 200 gæster til at løbe med på de sidste kilometer. Ikke mindst fordi vi også selv skulle forberede os til den mentale og fysiske præstation det er, at løbe 100 kilometer eller mere – Samtidig med at du skal være en god vært!

Oplevelser vi ikke ville være foruden

Det er fedt når tingene går op i en højere enhed. KUUL løbet har vi afholdt i 10 år – Altid tredje Søndag i advent. I forberedelserne til sådan et arrangement ligger dialog med sponsorer, skrive opslag til hjemmeside, pressemeddelelse, bestilling af løbetrøjer, indkøb af diverse, dialog med pressen, koordinering af faciliteter og deltagere. Der har været en del arbejde op til selve eventen, og plus 40 vågne timer omkring selve afholdelsen inklusiv +100 kilometer i løb. Men det har været sjovt, og har været krydret af:

Vi har altid været tre der følges ad – KUUL er Jan, Gert og Henrik – Vi fortsætter med at følges ad! KUUL flytter fokus endnu mere over på motion og familier med hjertebørn. Vi bevæger os væk fra ultraløb over mod motion. Det betyder ikke, at i ikke vil kunne finde KUUL repræsenteret i et ultraløb mere, men blot at vi vil fokusere mere på at inspirere og motivere til motion.

KUUL Løbet 2017

Meget anderledes fra det vi står for, så springer vi i 2017 over, hvor gærdet er lavest. KUUL løbet vil i år stadig finde sted tredje søndag i advent, men udelukkende bestå af de sidste fem kilometer mellem to af vores sponsorer - fra Storcenter Nord til IKEA i Skejby. Målet er som altid, at vi er en lang slange af 200 løbere der i fede løbetrøjer sætter fokus på hjertebørnenes sag, og sammen præsenterer resultatet af årets indsamling til hjertebørnene. Når vi kommer nærmere datoen, så kommer der mere om dette.

KUUL er stadig – Jan, Gert og Henrik – og vi arbejder stadig for Familier med hjertebørn i Danmark.

Du kan hjælpe KUUL med at gøre en forskel for hjertebørn

SÆT FOKUS HJERTEBØRN VED AT DELTAGE I KUUL’S EVENTS.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at sende en mail til nyhedsbrev@kuul.dk.

Du modtager vores månedlige nyhedsbrev og er blandt de første, der får mulighed for at tilmelde dig vores events.

STØT KUUL OG VÆR MED TIL AT GØRE EN LIVSVIGTIG FORSKEL.

Opret din egen indsamling, som du selv bestemmer anledningen til via BetterNow.

VI SØGER SPONSORER MED HJERTET RETTE STED

Vores sponsorater er bygget op omkring vores hovedevent KUUL Vinternat 3. søndag i advent.

Vi laver foredrag og andre events henover året. Kontakt os. Vi er åbne for alt, der giver overskud for Hjertebørnene.

Løb med os
Støt os
Sponser os