KUUL

Vi gør en forskel

Ultraløb, motion og velgørenhed i forening

KUUL Ophold

Hvert år udlodder KUUL en række oplevelsesophold på Hotel Legoland i Billund. De forlængede weekendophold gives til familier med Hjertebørn.

Ideen bag weekendopholdene er at give familierne en tankeflytter, der kan flytte fokus lidt væk fra de udfordringer, der er i livet i nuet. Ofte har et forældrepar med et hjertebarn fuldt fokus på det syge barn, hvilket er forståeligt. Her kommer samliv og familieliv på en prøve. Derfor vil vi gerne give mulighed for et frirum i form af en tankeflytter her og nu, samt et weekendophold, når familien er klar til det.

Familien Rom Vestergaard besøgte Hotel Legoland i maj 2014, og fortæller følgende om oplevelsen:

Vi havde nogle skønne, dejlige og meget afslappende dage i Legoland tilbage i maj måned sidste år - dette takket være jer!! Vi sætter meget stor pris på jeres kæmpestore arbejde i KUUL - at være så dedikeret og samtidig arbejde så hårdt for en bestemt sag - det rører os dybt. For os var turen et kærkomment afbræk fra en hverdag, som ofte er præget af udfordringer, hensyn, mange bekymringer, planlægning og masser af logistik, dette til trods for,at vi bestræber os på at leve et ‘almindeligt’ familieliv……

Vejret var med os - høj sol og blå himmel hele den weekend. På hotellet boede vi på et stort familieværelse med udsigt over parken - og det var meget stort for børnene, at de kunne være nogle af de første til at gøre deres entre i parken om morgenen - og nogle af de sidste til at ” lukke og slukke” v. aftenstid.

Helt fantastisk var det at opleve KUUL Ophold, som blandt meget bidrog med vores egen private guide - prinsessen, som fulgte os rundt i parken i timevis. Så kunne børnene frit vælge de forlystelser ud, som de gerne ville prøve - udenom div. køer af mennesker, bare prinsessen var med. Derudover gaver til børnene, masser af Lego!!

Billedet viser børnene Ida-Marie, Caroline og Emil med deres helt egen prinsesse.

Du kan hjælpe KUUL med at gøre en forskel for hjertebørn

SÆT FOKUS HJERTEBØRN VED AT DELTAGE I KUUL’S EVENTS.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at sende en mail til nyhedsbrev@kuul.dk.

Du modtager vores månedlige nyhedsbrev og er blandt de første, der får mulighed for at tilmelde dig vores events.

STØT KUUL OG VÆR MED TIL AT GØRE EN LIVSVIGTIG FORSKEL.

Opret din egen indsamling, som du selv bestemmer anledningen til via BetterNow.

VI SØGER SPONSORER MED HJERTET RETTE STED

Vores sponsorater er bygget op omkring vores hovedevent KUUL Vinternat 3. søndag i advent.

Vi laver foredrag og andre events henover året. Kontakt os. Vi er åbne for alt, der giver overskud for Hjertebørnene.

Løb med os
Støt os
Sponser os