KUUL

Vi gør en forskel

Ultraløb, motion og velgørenhed i forening

Historien bag den lille århusianske løbeklub som hjælper hjertesyge børn

Foreningen KUUL har tre medlemmer. Vi har alle en passion for løb, og har dyrket ultraløb gennem mange år. Tilsammen har vi løbet 305 maratonløb og 137 ultraløb. De mange specielle løb, som vi har deltaget i gav os pressens bevågenhed og den tanke, at vi måtte kunne bruge denne opmærksomhed til et godt formål. Denne tanke blev til KUUL, hvis historie går tilbage til efteråret 2006.

image

De tre profiler stiftede KUUL med fokus på fællesskab og venskab med en social og medmenneskelig forståelse. KUUL ånden er kendetegnet ved, at vi bakker hinanden op. Dette kommer eksempelvis til udtryk på vores træningsture, hvor vi alle tre følges ad, hjælper hinanden over diverse kriser og løber samlet over målstregen. Desuden er vi tre individer der stoler på hinanden og er gode kammerater. Vi har forskellige kompetencer og erfaringer, som sammen udgør en fin cocktail af styrke, udholdenhed, faglig viden og empatiske/medmenneskelige egenskaber.

At løbe med et formål er motiverende

Når man træner til maraton og ultraløb (Distancer udover 42,195 km.), så kan det til tider være vanskeligt at bevare motivationen. Tanken med KUUL er at være en inspirationskilde, hvor vi kan dele vores erfaringer med andre, motivere hinanden og andre til en sund og aktiv livsstil, hvor motion og fællesskab er drivkraften. Det er ikke vores ambition, at gøre dig til ultraløber. Vi håber dog, at vi med vores værdisæt og træningsfilosofi kan inspirere dig, og få din opbakning til vores arrangementer og de tiltag vi laver.

Ultraløbere opfattes ofte som enspændere, der har nok i sig selv. Denne opfattelse vil vi gerne ændre ved at vise vi har overskud til andet end løb, ved at løbe med et formål.

Formålet med foreningen er at indsamle penge til at skabe glæde hos de børn der er indlagt på afdelingerne for Hjertebørn, deres familier, samt de medarbejdere der hver dag gør deres bedste for at gøre opholdet for patienterne så tåleligt som muligt.

Du kan også hjælpe os med at gøre en forskel

Hjælp os med at sætte fokus på sagen ved at deltage i de events vi arrangerer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev på nyhedsbrev@kuul.dk, som udkommer en gang månedligt, så er du blandt de første der får mulighed for at tilmelde dig.

Opret din egen indsamling via BetterNow. Du kan støtte os og være med til at gøre en livsvigtig forskel ved at oprette din egen indsamling på BetterNow, som du selv bestemmer anledningen til.

Du kan også bare vælge donere let og enkelt med dit kreditkort, direkte til Hjertebørnenes konto ved at benytte knappen øverst til højre.

Ønsker du at profilere din virksomheds sociale engagement på en iøjnefaldende måde?

KUUL er klar med ideer til, hvordan vi kan lave et CSR-projekt for din virksomhed, hvor KUUL, medarbejdere og kunder kan indgå som den udførende kraft. Inspiration, sundhed, motion og velgørenhed er nøgleordene.

Løb med os
Støt os