KUUL

Vi gør en forskel

Ultraløb, motion og velgørenhed i forening

Sponser os

Vi profilerer din virksomhed i en god sags tjeneste. Med et sponsorat af KUUL kan du på en anderledes måde sætte fokus på virksomhedens sociale engagement—Corporate Social Responsibility (CSR). Du kan vælge i mellem—et hovedsponsorat eller et almindeligt sponsorat—afhængigt af, hvordan du ønsker at bruge sponsoratet.

Bliv Hovedsponsor

Vores hovedsponsorer har adgang til hele pakken. Her er det kun fantasien, der sætter begrænsningen. Nedenfor kan du læse nogle af mulighederne:

image Både vi og Hjertebørnene vil blive glade for din kontakt via mail@kuul.dk, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan din virksomhed kan blive Hovedsponsor.

Bliv sponsor

Du har som virksomhed også mulighed for at bidrage til KUUL’s arbejde med et almindeligt sponsorat. Et sponsorat indeholder følgende:

Både vi og Hjertebørnene vil blive glade for din kontakt via mail@kuul.dk, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan din virksomhed kan blive sponsor.

Af de gaver, bidrag og sponsorater som vi modtager går minimum 75% direkte til støtte for formålet, og maksimalt 25% kan anvendes til markedsføringsomkostninger.

Du kan også hjælpe os med at gøre en forskel

Hjælp os med at sætte fokus på sagen ved at deltage i de events vi arrangerer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at sende en mail til nyhedsbrev@kuul.dk, som udkommer en gang månedligt, så er du blandt de første der får mulighed for at tilmelde dig.

Opret din egen indsamling via BetterNow. Du kan støtte os og være med til at gøre en livsvigtig forskel ved at oprette din egen indsamling på BetterNow, som du selv bestemmer anledningen til.

Du kan også bare vælge donere let og enkelt med dit kreditkort, direkte til Hjertebørnenes konto ved at benytte knappen øverst til højre.

Ønsker du at profilere din virksomheds sociale engagement på en iøjnefaldende måde?

KUUL er klar med ideer til, hvordan vi kan lave et CSR-projekt for din virksomhed, hvor KUUL, medarbejdere og kunder kan indgå som den udførende kraft. Inspiration, sundhed, motion og velgørenhed er nøgleordene.

Løb med os
Støt os
Sponser os