KUUL

Vi gør en forskel

Ultraløb, motion og velgørenhed i forening

Sponser os

Vi søger sponsorer med hjertet på rette sted

Der er tre sponsorpakker:

KUUL Vinternat er opdelt i timer fra midnat til kl. 11, som kan vælges efter ”først-til-mølle-princippet”. Dem, der ikke har viljestyrken til at komme op om natten, skal skynde sig at sponsorere en formiddagstime.

Den med tryk på (5.000,-)

Den med KUUL Vinternat (15.000,-)

Den med KUUL Vinternat og foredrag (45.000,-)

Indeholder det samme som ”Den med KUUL Vinternat”, plus:

image
Alle vores sponsorater er bygget op omkring vores hovedevent i december, hvor vi overrækker resultatet af årets indsamling. Vi laver foredrag og andre events henover året, men har du andre tanker, så kontakt os – Vi er åbne for alt, hvad der giver overskud til HJERTEBØRNENE.

Download flyer om sponsorarterne og vores plakat om eventet.

Både vi og Hjertebørnene vil blive glade for din kontakt via mail@kuul.dk, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan din virksomhed kan blive sponsor.

Af de gaver, bidrag og sponsorater som vi modtager går minimum 75% direkte til støtte for formålet, og maksimalt 25% kan anvendes til markedsføringsomkostninger.

Du kan også hjælpe os med at gøre en forskel

Hjælp os med at sætte fokus på sagen ved at deltage i de events vi arrangerer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at sende en mail til nyhedsbrev@kuul.dk, som udkommer en gang månedligt, så er du blandt de første der får mulighed for at tilmelde dig.

Opret din egen indsamling via BetterNow. Du kan støtte os og være med til at gøre en livsvigtig forskel ved at oprette din egen indsamling på BetterNow, som du selv bestemmer anledningen til.

Du kan også bare vælge donere let og enkelt med dit kreditkort, direkte til Hjertebørnenes konto ved at benytte knappen øverst til højre.

Hjælp KUUL med at hjælpe hjertebørn! Vi søger virksomheder, som har lyst til at prøve et anderledes firmaarrangement til jul. Kender du dem? Så kan KUUL Vinternat være det rette for dem.

Kort sagt: en lysende natoplevelse med hyggelig velgørenhed og heartcore udholdenhed i fokus.


Løb med os
Støt os
Sponser os