KUUL

Vi gør en forskel

Ultraløb, motion og velgørenhed i forening

Jan Tagesen

Løb, og især ultraløb, forbindes ofte med énspændere, som primært har fokus på deres egne præstationer og resultater. Indimellem skal man se indad og kæmpe mod sig selv på de lange distancer, men da idéen med KUUL opstod, var det åbenlyst, at hér kunne man forene individuelle præstationer og oplevelser med noget meget nyttigt og givende for andre, nemlig Hjertebørnene og deres familier. Så da jeg blev opfordret til at deltage, var jeg ikke et øjeblik i tvivl - det måtte jeg simpelthen være en del af! Gennem mit arbejde har jeg også tit oplevet triste skæbner med sygdom og skader. Jeg har set fortvivlede pårørende, som kunne have brug for noget positiv adspredelse og opmuntring i en svær tid. Gennem KUUL kan jeg være med til at genere nogle midler, som kan komme både de syge børn og deres forældre til gavn og forhåbentlig gøre et sygdomsforløb lidt nemmere at komme igennem. Oveni alt dette er der også det sociale aspekt i det. Vi er 3 gutter, som har den samme passion for de lange løbedistancer. Det er utrolig dejligt at kunne dele de mange løbeoplevelser sammen og samtidig kunne indsamle penge, som kommer en meget sårbar gruppe til gavn. Så der er kun én vej - på med løbeskoene og så af sted!

image

Jeg er født i 1963 i Århus. Jeg er gift med Rikke, og sammen har vi Line og Mads. Vi bor i Højbjerg. Da jeg var 17 år, fik jeg den ide, at jeg ville deltage i det første 100 kilometerløb i Århus. På det tidspunkt var det længste, jeg havde løbet 12 kilometer. Løbet blev gennemført, og trods det faktum, at jeg var ved at give op flere gange undervejs, så var jeg solgt. Siden da har jeg løbet mere end 140.000 kilometer. Jeg arbejder som Kæbekirurg.

Af specielle løb kan nævnes: Har 5 gange løbet alle ti ture på Aarhus1900 - 10x10 Stafet. En ekstrem hård rute gennem skoven med 23 bakketoppe; 140 km løb over 9 etaper i Rothaargebirge, Tyskland; Fra hospital til hospital, Danmark, Viborg 12 og 24 timersløb.

Mine personlige rekorder

Distance Tid
5 km 17:51
10 km 37:54
Halvmarathon 1:22:40
Marathon 2:55:30
100 km 8:53:20
Tid Distance
24 timer 171,9 kilometer
Distance 182 kilometer

54 ultraløb

187 maratonløb

Du kan hjælpe KUUL med at gøre en forskel for hjertebørn

SÆT FOKUS HJERTEBØRN VED AT DELTAGE I KUUL’S EVENTS.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at sende en mail til nyhedsbrev@kuul.dk.

Du modtager vores månedlige nyhedsbrev og er blandt de første, der får mulighed for at tilmelde dig vores events.

STØT KUUL OG VÆR MED TIL AT GØRE EN LIVSVIGTIG FORSKEL.

Opret din egen indsamling, som du selv bestemmer anledningen til via BetterNow.

VI SØGER SPONSORER MED HJERTET RETTE STED

Vores sponsorater er bygget op omkring vores hovedevent KUUL Vinternat 3. søndag i advent.

Vi laver foredrag og andre events henover året. Kontakt os. Vi er åbne for alt, der giver overskud for Hjertebørnene.

Løb med os
Støt os
Sponser os