KUUL

Vi gør en forskel

Ultraløb, motion og velgørenhed i forening

Ambassadører

KUUL har samlet en række stærke personligheder, der via deres virke kan tiltrække positiv opmærksomhed til KUULs arbejde for Hjertebørnene.

Vi er dybt taknemmelige over den opbakning vores ambassadører støtter med. Se præsentationerne af Sisse Fisker, Allan Vester og Mathias Larsen herunder.

Sisse Fisker, Studievært

Jeg lærte KUUL at kende i forbindelse med Copenhagen Marathon for nogle år siden. Selv var jeg ret presset over at skulle igennem de godt 42 km, men da jeg hørte, at de seje mænd fra KUUL løb hele vejen fra Aarhus - og sluttede med marathon, blev jeg imponeret. Jeg fandt ud af, at det ikke bare var tre tosser fra Smilets By, men at de rent faktisk løb i en god sags tjeneste, og så blev jeg endnu mere imponeret.

Jeg løb sammen med dem fra målstregen efter Copenhagen Marathon til Rigshospitalet, hvor vi besøgte hjerteafdelingen. Det var en rigtig fin oplevelse, og de fysiske smerter fra maratonløbet blev glemt, da personalet fortalte om den store betydning af KUULs arbejde.

Siden har jeg fulgt KUULs aktiviteter, og jeg glæder mig over deres resultater, som jeg ved også glæder en masse børn på Aarhus Universitetshospital og Rigshospitalet.

Det er genialt, at KUUL bruger deres sport til at sætte fokus på hjertebørn. Jeg har altid selv været meget aktiv og elsker både den fysiske og mentale udfordring ved sport. Jeg ønsker KUUL alt det bedste fremover.

Allan Vester, Boksepromotor, tidl. Professionel Bokser

Tre sympatiske mænd, der bruger deres sport til at gøre en forskel. Jeg har løbet med dem flere gange, hvor de har arrangeret kortere løbeture.

Koblingen af sport og velgørenhed er rigtig god - Især passer hjertet rigtig godt på det de laver.

De tre løbere i KUUL yder en indsats, der er værd at støtte.

Mathias Larsen, Hjertebarn

Jeg er selv hjertebarn, født med en ventrikel septum defekt. Den blev jeg opereret for i 1996 på skejby sygehus, dengang var jeg 6 år gammel. Lige siden har jeg haft et liv fuld af aktivitet, og et hjerte på niveau med alle andres. Mit hjerte har hjulpet mig gennem flere marathonløb, og senest en bjergbestigning i Himalayas utrolige bjergkæde.

I år 2013 udarbejdede jeg sammen med Aarhus universitetshospital en video henvendt til hjertebørn og deres familier. Vi ønskede at vise, at selvom man er født med en hjertefejl, så er det stadig mulighed for, at leve et fuldstændigt normalt og aktiv liv.

Efterfølgende fik jeg øjnene op for KUUL og deres store arbejde i forhold til at sætte fokus på hjertebørn. Jeg er utroligt glad for at kunne være en lille del af dette projekt, og være med til at bidrage gennem sport og velgørenhed.

Du kan hjælpe KUUL med at gøre en forskel for hjertebørn

SÆT FOKUS HJERTEBØRN VED AT DELTAGE I KUUL’S EVENTS.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at sende en mail til nyhedsbrev@kuul.dk.

Du modtager vores månedlige nyhedsbrev og er blandt de første, der får mulighed for at tilmelde dig vores events.

STØT KUUL OG VÆR MED TIL AT GØRE EN LIVSVIGTIG FORSKEL.

Opret din egen indsamling, som du selv bestemmer anledningen til via BetterNow.

VI SØGER SPONSORER MED HJERTET RETTE STED

Vores sponsorater er bygget op omkring vores hovedevent KUUL Vinternat 3. søndag i advent.

Vi laver foredrag og andre events henover året. Kontakt os. Vi er åbne for alt, der giver overskud for Hjertebørnene.

Løb med os
Støt os
Sponser os